Menu

Generalne informacije o IP tehnologiji

 

 

 

 

Farfisa IP Way je novi način za dizajniranje i instaliranje videointerfona koji koristi TCP/IP mrežu podataka: uređaji temeljeni na IP nesmetano komuniciraju bez granica kompatibilnosti, ali tipične funkcije lahko se aktiviraju, čak i na udaljenostima putem posebnih uređaja ili uređaja koji se svakodnevno koriste kao što su računari, pametni telefoni ili tableti.

Farfisa IP Way ponuda je nova, ali već je evoluirala. Jednostavan i potpun, sistem doživljava povećanu potražnju: možete ga dodati AgoràIP vanjskoj jedinici – estetski i funkcionalno identičan tradicionalnoj ploči sa tipkama gdje možete realizirati SIP videopoziv sa internim uređajima: VoIP opremom, pametnim telefonima, tabletima ili računarima. Vanjskoj jedinici također možete pridružiti i ZHeroIP monitor. To rezultira kompletnim sistemom u kojem su dostupne sve prednosti digitalne IP tehnologije te jednostavnost korištenja tradicionalnog videointerfonskog sistema. Ako se odlučite za sistem bez tradicionalne videointerfonske stanice, instalacija je maksimalno jednostavna, te podrazumijeva samo montažu vanjske jedinice, zahvaljujući aplikacijama za pametne telefone i tablete ili širok raspon VoiP land telefona koji mogu primati pozive.

Aplikacije i područja primjene mogu se uveliko razlikovati: višekorisnički stambeni prostori, industrijske prostorije ili profesionalni uredi. Farfisa IP Way omogućava jednostavno, ali sigurno upravljanje pozivima i kontrolu pristupa iz udaljenih lokacija. Moderno i nezamislivo rješenje do danas!

Zadnji put promjenjenUtorak, 21 Februar 2017 12:12

Posljednje od Cip Sistemi

Komentiraj

Upišite podatke na mjestima sa (*) jer su oni neophodni.
HTML kod nije dozvoljen

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.