Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Edukacije/ Organizacija online sistema prodaje u preduzeću (pristupi, metode i iskustva)

7. decembra 2017. godine je u organizaciji Udruženja privrednika "Pozitiv", za članove i prijatelje ovog Udruženja, među kojima je i naša firma, održano predavanje o organizaciji online sistema prodaje u preduzeću pod nazivom "Organizacija online sistema prodaje u preduzeću (pristupi, metode i iskustva)".

O pristupima, metodama i iskustvima u online prodaji govorio je Bariz Zonić, direktor kompanije General Servis d.o.o. koja je na polju prodaje stekla visok stepen povjerenja kroz online platformu KupiTehniku.ba

Prisutne je na početku predavanja pozdravio i dobrodošlicu poželio sekretar Udruženja, Amel Duranović. Istakao je kako je važnost teme podjednako bitna i za velike i za male kompanije, te izrazio nadu da će savjeti predavača biti od koristi za prisutne članove Udruženja.

“Svojim iskustvima i metodama u razvoju web biznisa želimo dati podršku članicama Udruženja ‘Pozitiv’ da inoviraju, dizajniraju, kreiraju i izgrade rješenja koja će promovirati njihovu viziju biznisa, misije i brendiranja za što bolju online interakciju sa kupcima, klijentima, s ciljem rasta njihovog biznisa a primjenom tehnologija“, kazao je direktor Zonić tokom obraćanja.

Prisutni su imali priliku da čuju razvojni put online platforme KupiTehniku.ba koja je kroz sedmogodišnje iskustvo postala jedna od vodećih platformi na području regiona sa preko 100 hiljada registrovanih korisnika.

Članovi i prijatelji Udruženja privrednika “Pozitiv“ pored priče o platformi KupiTehniku.ba imali su priliku da saznaju najvažnije trendove u 2017. godini za poboljšanje online strategija, značaj analitike i društvenih mreža te da čuju koji faktori motivišu na online kupovinu.

Brojna pitanja prisutnih članova o različitim aspektima online poslovanja potvrdila su da je tema pravovremeno plasirana i da kompanije itekako žele usvojiti nova znanja iz oblasti online poslovanja.

Naša kolegica Ilma Softić, koja je prisustvovala ovom seminaru izrazila je veliko zadovoljstvo, ali je i svom kolektivu iznijela i ideje za bolje online poslovanje.

O Nama

21 godinu na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas je punih dvadeset i jedna godina uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura bb 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
Mob: +387 61 134 294
Mob: +387 61 898 883
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!