Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

ACI Farfisa Intercoms, Italija - radna posjeta našoj kompaniji

Predstavnik kompanije „ACI Farfisa “ gospodin Luca Uruzio, menadžer prodaje, posjetio je 13. decembra ČIP sisteme gdje se susreo sa Upravom naše kompanije gđom Adisom Tufo, gdinom. Fuadom Tufo, gđicom. Lejlom Tufo, kao i našim kolegama inžinjerom Fadilom Bećirovićem i PR menadžerom Ilmom Softić.

U toku susreta naš dugogodišnji partner i veliki prijatelj prezentovao je moguće, dodatne oblike saradnje, istakavši da su posvećeni proširenju poslovanja.

Također, posjeta iz Italije značila je i rezime saradnje u 2017. godini između ACI Farfice i ČIP sistema. U razgovoru, gospodin Uruzio i generalna direktorica ČIP sistema, Adisa Tufo dotakli su se projekata koji su planirani za ovu godini i koji su realizovani. Prezentovan je uspon ČIP sistema na bosanskohercegovačkom tržištu, ali su izneseni i problemi koji su do sada bili prepreka daljem nastavku nekih ambicioznih projekata koje želi ostvariti naš tim.

Ističući zadovoljstvo što je većina problema pred rešavanjem, izvršna direktorica, Lejla Tufo istakla je da će kompanija u narednom periodu intenzivno započeti određene radnje koje će dodatno poboljšati saradnju staru više od 20 godina.

Gospodin Luca, također je obećao i konkrertan doprinos ovoj kompaniji kada su u pitanju novi proizvodi i dalje umrežavanje sa potencijalnim investitorima i dobavljačima.

Očekujući, sa novom godinom, nove projekte i proizvode možemo zaključiti da je ova posjeta značila mnogo. Prije svega ojačala je saradnju, otvorila mogućnost za nove zahtjeve, a kako je istakla generalna direktorica ČIP sistema, Adisa Tufo ČIP sistemi ostaju posvećeni daljem unapređenju partnerskih odnosa sa ACI Farfisom i saradnje u svim oblastima od obostranog interesa.

 

O Nama

21 godinu na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas je punih dvadeset i jedna godina uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura bb 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
Mob: +387 61 134 294
Mob: +387 61 898 883
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!