Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

ČIP sistemi u novu godinu ušli sa novom djelatnošću i širom ponudom za kupce svojih proizvoda i usluga

Sarajevska kompanija ČIP sistemi je prepoznata na tržištu od njenog osnivanja 1996.godine, ali u posljednjih pet godina kontinuirano se ulaže u infrastrukturu, modernizaciju opreme, usluga, proizvoda i radnih procedura, te motivaciju i razvoj potencijala kroz interni sistem seminara i obuka, te su tako ušli i u novu godinu.

Po riječima generalne direktorice ČIP sistema, Adise Tufo ČIP sistemi su u 2018. godinu ušli jači i veći nego ikada. Broj zaposlenih sa krajem 2017. godine je znatno povećan, a već u januaru su nastavili sa upošljavanjem stručnog kadra.

Da u ekonomskom sivilu svakodnevnice u Bosni i Hercegovini, ipak postoje svijetli primjeri uspješnog poslovanja, jedan od dokaza je i ova kompanija, koja je svoju veliku promociju doživjela 24. januara promocijom knjige generalne direktorice Adise Tufo „Vruć krompir“, ali i promocijom novih projekata ČIP sistema i Hobby Art Centra.

U Hotelu Hills na Ilidži okupio se veliki broj onih koji podržavaju rad gđe. Adise Tufo, veliki broj predstavnika institucija Bosne i Hercegovine koji stoje uz ovu kompaniju, a koji su pored knjige „Vruć krompir“ imali priliku bolje se upoznati sa radom mladog tima kojeg oko sebe okuplja generalna direktorica.

“Ovo je najpozitivnija priča kompanije ČIP sistemi do sada”, istakla je Adisa Tufo, dodavši da je ovo jedan od velikih projekata ove kompanije koji uključuje novu izdavačku djelatnos „Artbook biblioteku“.

S ciljem da zadovolje svoje kupce generalna direktorica ističe i nove proizvode koji su u ponudi u Hobby Art Centru na Marijin Dvoru i na Ilidži.

„U 2017. godini ponudili smo nove brendove, nove radionice i obuke, a u 2018. godinu ulazimo snažno sa investiranjem, te imamo još planova za širenje i nova zaposlenja“, kategorična je Tufo.

Svoje riječi potkrijepila je putovanjem u Njemačku i prisustvom na velikom sajmu kreative u Frankfurtu. - Imali smo priliku lično upoznati ljude sa kojima svakodnevno surađujemo. Ali sajam nam je donio veliko znanje, bogatstvo koje se ne može mjeriti. Materijali i proizvodi koji su ponuđeni, cijeli asortiman robe je zaista velik i to je nešto što bismo željeli ponuditi našim kupcima u Bosni i Hercegovini, jednu potpuno novu kreativnu priču – ističe Lejla Tufo, izvršna direktorica kompanije.

 

 

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!