Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Sastanak i saradnja sa Privrednom komorom Federacije Bosne i Hercegovine

Sekretar Udruženja građevinara Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine Dženana Hodžić posjetila je kompaniju ČIP sistemi, gdje se sastala sa generalnom direktoricom Adisom Tufo.

Govoreći o poslovanju, unapređenju poslovanja ČIP sistema, te saradnji Privredne komore i uspješne bh. kompanije govorilo se o značaju kompanija poput ČIP sistemi na tržištu BiH, te značaju realizacije radova koje je ova kompanija implementirala u prethodnoj godini, ali i tokom 20 godina rada. Što govori u prilog da naša kompanija ima uspješne reference u smislu izvedenih radova i poštivanja rokova čime osiguravaju kontinuitet poslovanja

Na sastanku se rodila ideja o  budućim projekatima koje bi mogli, zajedničkim snagama i kapacitetima, realizovati  kao partneri ČIP sistemi i Prvredna/Gospodarska Komora Federacije Bosne i Hercegovine.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!