Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Nastavljena saradnja između ČIP sistema i BIGMEV-a

6.februara 2018. godine u prostorijama kompanije ČIP sistemi generalna direktorica istoimene kompanije, Adisa Tufo ugostila je predstavnike društva za konsalting i usluge BIGMEV – direktora Samira Vildića i Nadisa Cetina.

Jedan od ciljeva Bigmeva je uspostavljanje saradnje između firmi u Bosni i Hercegovini i Turskoj, što je između ostalog bio i povod jučerašnjeg sastanka. Doprinjeti ekonomskom razvoju i napretku Bosne i Hercegovine, umrežavanje i prijateljska saradnja zajednički je cilj i uspješne bh. kompanije ČIP sistemi.

Na sastanku se razgovaralo o budućim planovima ČIP sistema i BIGMEVA, te boljoj povezanosti i suradnji sa ekonomskim sektorom BiH i Turske. Generalna direktorica, Adisa Tufo izložila je buduće planove kompanije, te istakla nužnost povezivanja poslodavaca i organizacija poput BIGMEVA kako bi se unaprijedile vještine, znanja i kompetencije radnika i kompanija u kojima djeluju.

Intenzivnim i aktivnim zalaganjem potrebno je osigurati da se nastavi saradnja za obistranu dobrobit, a zaključeno je da je zajednički vid rada put kojim se želi stvoriti održiva veza između poslovnih krugova Republike Turske i Bosne i Hercegovine.

Predstavnice kompanije ČIP sistemi, uskoro, u organizaciji Bigmeva, putuju na Sajam u Istanbul.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!