Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Italijanska ljepotica - ALBA

Vanjska jedinica koju karakteriše elegancija, modularnost i fleksibilnost.

Profinjeni izgled čuva unaprijeđeno tehnološko srce, kompatibilna sa svim vanjskim uređajima i videointerfonima. Osmišljena, razvijena i proizvedena u Italiji, Alba je najnovija vanjska jedinica sa najnaprednijim tehnološkim sistemom. Modularnost i fleksibilnost su poboljšani, a tijelo od anodizionog aluminija sa elegantnim završecima i sistemom koji je otporan na vremenske neprilike. Pažljivo odabrani materijali imaju estetsku čistoću koja vodi koncept cjelokupnog dizajna.

Bazni modul sa vlastitim pogonom može se ugraditi u kompaktne prostore, s modulom koji izlazi samo 1 cm od zida (zvučna jedinica), 2,3 mm kamere sa oštrougaonim lećama i uređajima konfigurisanim za do četiri poziva.

Dodatna zanimljiva prednost je ta što se modul može instalirati na postojeće udubljene kutije i zato je prikladna za rekonstrukciju projekta koji i nije Farfisin. Nakon aktivacije, Alba osvjetljava odgovarajuće ikone za signalizaciju, signalizirajući i kada su vrata otvorena.

Druga važna činjenica uključuje dvostruki prekidač releja i automatsko dodjeljivanje adresa za dodatne ključne module.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!