Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Italijanski pogled - Sette

Novi italijanski pogled čini 7“ ekran koji je sofisticiran i sa karakterističnim dizajnom. Konfigurisan je za uključivanje mobilne slušalice i nije potreban rad ruku, karakteriše ga i rouch screen i funkcija kućne automatizacije. Sa novim katalogom, a kojeg možete pogledati na stranici Čip Sistema, Farfisa i Čip Sistemi su ponosni da predstave unutrašnju jedinicu Sette.

Dizajn je unikatan: tanke, pažljivo uravnotežene linije definišu ravni monitor koji prenosi graciozno elegantan i lagan dojam, a sve zahvaljujući atraktivnom oštrom profilu sa 45 ° čoškovima, povezan je i sa poboljšanim korakom odvajanja ekrana od područja kontrole. „Italijanski pogled“ metaforički ukazuje na najširi mogući pogled za maksimalnu sigurnost.

Čine ga i ikone s LED svjetlima i kontrole na grafičkom interfaceu koje omogućuju upravljanje ulazima i funkcijama kućne automatizacije, gdje je to moguće. Uz ovaj uređaj dostupna je i slušalica za povjerljiv razgovor.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!