Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

ČIP sistemi na proljetnom Ladies In druženju u Sarajevu

Baletnoj predstavi, rađenoj na temelju najvećeg književnog djela u historiji svjetske literature "Don Quijote", kojoj je prethodilo druženje u Narodnom pozorištu Sarajevo, a sve povodom još jednog Ladies In događaja u organizaciji Altermedije prisustvovale su i kolegice našeg tima - Sanela Hadžić i Ilma Softić.

U društvu poslovnih dama Sanela i Ilma divile su se koreografiji i režiji Ronalda Savkovića i epizodi o ljubavi Basilia i Quiterije iz drugog dijela Cervantesovog romana.

 

Kako su naveli i organizatori događaja cilj je promocija kulture, tolerancije, ljubavi i humanosti i kako kažu naše kolegice veliko je zadovoljstvo sa damama iz poslovnog svijeta doći u Narodno pozorište opustiti se i uživati.

Ni ovaj put nisu izostavljene promocije, pokloni, vrhunska muzika i odlična zabava, a svoju neizostavnu podršku 350 prisutnih dama i ovaj put su pružili: Jana, voda s porukom – generalni pokrovitelj, Sarajevski kiseljak, Le Petit Marseillais, Vinarija Nuić, Red Bull, Lindex BiH, Aqua Mineral, Muscle Freak Sarajevo, Pink Me Up Beauty Salon, Swarovski, Haljine Jelena Shop Banja Luka, Deichmann BiH, Kozmetički salon Relax Sarajevo, Mak Zara, Random Concept Store.

 

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!