Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Predstavnici Turske kompanije „VATAN KABLO“ posjetili našu kompaniju

Uprava kompanije "ČIP sistemi", na čelu sa generalnom direktoricom Adisom Tufo, imala je danas, 14.05.2018. godine radni sastanak sa predstavnicima turske kompanije "Vatan Kablo".

U srdačnom razgovoru, predstavnici turske kompanije upoznali su našu Upravu sa svojim proizvodima, a sve povodom ozbiljnijeg plasiranja istih na tržište Bosne i Hercegovine. Ističući zadovoljstvo zbog moguće saradnje, predstavnici jedne od najvećih fabrika električnih kablova na području Republike Turske obećali su konkretne akcije i doprinos u snadbjevanju potrebnih materijala za bosanskohercegovačko tržište.

Generalna direktorica Adisa Tufo posebno ističe značaj koji ova saradnja ima i obostrani interes, s nadom da će se u narednom periodu vidjeti konkretne aktivnosti na razvoju ove saradnje, posebno naglašavajući i zapošljavanje što većeg broja mladih ljudi i razvoj elektro sektora na tržištu Bosne i Hercegovine.

Vatan Cable osnovana 1975. godine jedna je od najvećih kompanija u kabalskoj proizvodnji u Turskoj. Posjeduje industrijski kompleks na kojem proizvode sve vrste kablova od 99,99% bakra do 72kV visokonaponskog kabla. Ono što je jako značajno i za našu kompaniju, jer nam je prioritet zadovoljstvo investitora i kupca uz kombinaciju tehnologije i iskustva. Također, značajno spomenuti za ovu firmu je što prate proizvodnju kabla od bakra kao katode, zatim cijelog proizvodnog ciklusa koji u konačnom procesu ide na kontrolu kvaliteta gdje se ispituje kroz najnovije tehnološke uređaje. Njihov izvoz u zemlje Evrope, Bliskog istoka, Srednje Azije stavlja ih plasira i na svjetsku listu proizvođača kabla.

 

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!