Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Edukacija/ Seminar u VTK: Važnost sistema baze podataka u velikim i uspješnim kompanijama

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom IT Code Line Solution organizovala je seminar na temu "Važnosti sistema baze podataka u velikim i uspješnim kompanijama", s ciljem da polaznici steknu znanje o ulozi i važnosti današnje poznate tehnologije koja se u svijetu popularnije naziva bazom podataka ili upravljanje odnosima sa klijentima.

Baza podataka nije samo primjena tehnologije u sektoru u kojem se nalazi specifična kompanija, već je strategija za saznavanje više o potrebama i ponašanjem klijenata/proizvoda/dobara, koja u konačnici za cilj ima da razvije snažniji odnos sa potrosačima proizvoda/usluga. Tokom radionice ukazali su i na poslovne prednosti baze podataka, kako implementirati bazu, te su se osvrnuli na moguće nedostatke već postojećih pomagala koje kompanije danas koriste u svrhu čuvanja i raspolaganja podacima.

Na seminaru koji je namijenjen svim poslovnim subjektima koji imaju za cilj naučiti nešto više o važnosti primjene baze podataka u kompanijama kojim rukovode ili u kojima imaju za zadatak razviti specifičan sektor, zadržati trenutne potrošače, olakšati put ka rastu i razvoju kompanije, u ime kompanije ČIP sistemi prisustvovala je izvršna direktorica Lejla Tufo, koja u samu kompaniju i uvodi izmjene u skladu sa tehnološkim napretkom i trendovima poslovanja.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!