Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

ČIP sistemi na tradicionalnom zajedničkom iftaru

Sinoć je u prelijepom ambijentu Malak Regency Hotela kompanija ČIP sistemi održala tradicionalni iftar.

Uprava ČIP sistema na čelu sa generalnom direktoricom Adisom Tufo svake godine zajedničkim iftarom obilježi radost mjeseca ramazana.

Generalna direktorica Adisa Tufo ističe da je iftar vid nastavaka njegovanja dobrih i plodnih međusobnih odnosa, naglašavajući da se kao direktorica kompanije trudi da i pored iftara podrži dešavanja koja će pored poslovnih odnosa, među kolegama izgraditi i prijateljstvo.

„Ramazan i iftari su period koji nas okupljaju, povezuju sa našom porodicom, prijateljima i kolegama. Vraćaju nas našoj tradiciji i istinskim vrijednostima“, navodi generalna direktorica ove uspješne bosanskohercegovačke kompanije.

Nakon iftara klanjan je akašam namaz koji je predvodio ing. el. Mersad Alihodžić, što je također jedna lijepa uspomena na toplu i kolegijalnu atmosferu i jednu divnu ramazansku noć...

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!