Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Edukacija/ Nastavak treninga za uposlenike firme

U subotu 07. jula 2018. trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je jednodnevni trening za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

Pored standardizovane usluge i vrhunskih proizvoda, menadžment kompanije posebnu pažnju posvećuje ljudskim resursima, nesebično ulažući u njihov lični i profesionalni razvoj.

Treningu je prisustvovalo menadžment osoblje iz elektro sektora, administracije i PR, a vodila ga je magistrica ekonomije Dalila Selimović Karalić.

Na ovom susretu je u fokusu stavljena "pohvala" na radnom mjestu u cilju unapređenja komunikacijskim vještina i međuljudskih odnosa. Kroz interaktivne radionice sa sektorima, razvijena je produktivna diskusija nakon koje su proizašli  konkretni zadaci.

Spomenuti trening je drugi iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!