Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Čip Sistemi podržali akciju "Race for the cure"

Povodom održavanja 11. humanitarne akcije pod nazivom "Race for the cure" (Utrka za ozdravljenje), čiji je cilj podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke u BiH, događaj je podržao i ženski dio kolektiva ČIP sistema, istovremeno dajući i podršku Udruženja građana oboljelih od tumora „Rubin“.

"Karcinom je nažalost bolest koja je među ženama sve prisutnija, stoga je bitno ukazivati na potrebu preventivnih pregleda koji su često presudni za daljni tok lječenja. Moramo više voditi računa o svome zdravlju" rekla je izvršna direktorica Lejla Tufo.

Kolektiv ČIP sistema, svojim primjerom pozivaju sve građane da budu dio globalne akcije, da svojim prilogom od 10,00KM, kao i učešćem na utrci, šetnjom, prisustvom podrže sve one koji se bore protiv opake bolesti. 

Ovogodišnja 11. trka/šetnja za ozdravljenje će se održati  30. septembra ispred SCC-a u Sarajevu sa početkom u 11 sati.

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.