Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Saradnja PKFBiH i ČIP sistema

Predsjednik Privredne/Gospodarke komore Federacije Bosne i Hercegovine je danas, 10. oktobra 2018. godine posjetio kompaniju ČIP sistemi gdje je sa generalnom direktoricom Adisom Tufo održao sastanak na kojem je tema bila aktuelna situacija u bh. privredi, mogućnosti koje se nude na realnom tržištu,  te su razgovarali u vezi sa upostavljanjem novih poslovnih prilika na tržištu BiH i regiona, ali i šire. Adisa Tufo je na sastanku predstavila dosadašnje aktivnosti ČIP sistema na tržištu, te saradnju sa kompanijama iz zemlje, regiona i EU. Također su razgovarali o stanju sektora u kojem posluju ČIP sistemi, najbitnijim odjelima koji se trebaju dodatno razviti, kao i mogućim saradnjama koje bi značile kako za kompaniju, tako i za privredu BiH.

Generalna direktorica je istakla da je raduje što ima priliku da ostvari poslovnu vezu za PK FBiH, te da njenu kompaniju saradnja i podrška Komore Federacije mnogo jača jer je potrebna snažna veza bh. institucije i realnog sektora.

"Zahvalna sam g. Jašarpahiću što je danas odlučio posjetiti našu kompaniju, velika mi je čast što je naš gost, te što imamo priliku raditi na projektima koji će nas ojačati iznutra, ali zasigurno ojačati i bh. tržište. Ovo je već drugi put da predstavnici PKFBiH dolaze u posjetu ČIP sistemima, mi smo posjetu uzvratili te naravno sarađivali i ranije kroz nekoliko vidova aktivnosti. Značajno je da je PKFBiH uvijek na raspolaganju poduzetnicima i u svakom momentu možemo računati da ćemo dobiti podršku od strane predsjednika Komore ili bilo koga od njenih uposlenika."

 

 

 

 

 

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!