Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Nove saradnje poduzetnica iz BiH i regiona

Proteklih sedam dana svjedočili smo postojanju jakih veza između poduzetnica regiona, udruženja i organizacija koje okupljaju poduzetnike i poduzetnice u Bosni i Hercegovini i šire.

Slijedeći se činjenicom da ne možemo utjecati na to kako drugi doživljavaju posao, kako sklapaju saradnje – ali možemo, kada hoćemo utjecati na to koliku i kakvu kvalitetu nudimo dok radimo i kada imamo ciljeve za ostvariti smatramo da privlačimo poslovne dame, buduće partnere i saradnike da djeluju zajedno s nama – da nešto promijenimo. S tim u vezi sretni smo što smo u našim prostorijama danas imali priliku ugostiti dvije izvanredne žene – naše gošće su bile Gordana Kadoić, magistrica ekonomije, stručnjakinja u vođenju kompanija, prodajnih timova i pojedinaca, koja je svoju karijeru započela prije 20 godina i od tada je vezana za sve oblike prodaje, penjući se po menadžerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih kompanija, gđa. Kadoić je naša velika prijateljica koja dolazi iz Zagreba, a danas nas je upoznala i sa Indirom Schertler, prodajnom predstavnicom Energopetrola, odnosno Holdine d.o.o. Sarajevo.

Naš zajednički cilj je unapređenje poslovanja poduzetnica kroz poticanje međusobne saradnje, organizacije seminara, radionica, edukacija, pružanja pomoći u rješavanju tekućih problema te lakšem ostvarivanju zajedničkih interesa poduzetnica, a upravo je to bila jedna od tema o kojoj smo razgovarali.

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!