Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Bisnode BH: Dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti kompaniji ČIP sistemi

Analitička bonitetna kuća, Bisnode BH je u srijedu, 19. decembra 2018. godine u poznatom sarajevskom ugostiteljskom objektu “Klub 1” organizovao “Bisnode 4xExcellence”, događaj posvećen bonitetno izvrsnim i pouzdanim bosanskohercegovačkim kompanijama, kao i poslovnim partnerima, prijateljima, uspješnim poduzetnicima i poduzetnicama u BiH.

Kako je istakla direktorica Bosnode BH, Zlata Mulać-Jagličić riječ je o šestom susretu kojeg je Bisnode BH organizovao u 2018. godini, a koji se tiče bonitetne izvrsnosti. – Krenuli smo od Ljubuškog, zatim smo bili u Banjoj Luci, Vitezu, Mostaru i Bijeljini, ovo je završni događaj na ovu temu.”

Bisnode BH je tokom 2018. godine ponajviše govorio o značaju bonitetne izvrsnosti, govoreći o kompanijama koje imaju veliki ekonomski značaj za razvoj regije, a sve sa ciljem da se tema bonitetne izvrsnosti približi poslovnoj javnosti.  19.decembra su u Klubu 1 uručili certifikate najuspješnijima, a sve uz podršku Vlade ŽZH, Ministarstva privrede HNK/Ž i Grada Mostara, Općine Vitez, Privredne komore Sarajeva, RS-a i Bijeljine, čime su, kako je dalje istakla direktorica Mulać-Jagličić ostvarili jedan od ciljeva – saradnja sa institucijama – povezivanje realnog i javnog sektora.

Organizatori su istakli da je certificiranje poslovne izvrsnosti uobičajena praksa u međunarodnom okruženju kojom kompanije jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i u međunarodnom okruženju. Bisnode Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, koji certifikovane kompanije svrstava u sam vrh domaće privrede, stavljajući ih u ravnopravan položaj sa kompanijama iz EU, jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji. Kompanije koje se nalaze u rangu bonitetno izvrsnih čine Klub poželjnih partnera, poslovnih partnera koji su provjereni, odgovorni, profesionalni – jednostavno, kompanija s kojima želite poslovati. Kompanije koje se nalaze u Klubu stvaraju atmosferu povjerenja i stavljaju se u uski krug uspješnih i sigurnih poslovnih subjekata.

 

Kompanije koje su ovom prilikom preuzele Bisnode Certifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznatu potvrdu kvaliteta rada, i koje su se priključile klubu poželjnih partnera su između ostalih Auto Lijanović d.o.o. Mostar, Cargo partner d.o.o. Sarajevo, JP Rad Tešanj, Limsar d.o.o. Sarajevo, Mješoviti holding “Ers”, MP a.d. Trebinje, ZP “Elektro-Hercegovina”a.d. Trebinje, Mlin Nezić d.o.o. Gradačac, Mljekara Pađeni d.o.o. Plana Bileća, Plant d.o.o. Tuzla, Telegroup Banja Luka, Union foods d.o.o. Čitluk, Zvijezda d.o.o. Sarajevo, te kompanija ČIP sistemi, čiji je Certifikat preuzela generalna direktorica Adisa Tufo koja je istakla značaj bonitetne izvrsnosti za ovu uspješnu bh. kompaniju. Ovim putem želim svim uspješnim kompanijama čestitati na izvrsnom poslovanju, želeći nam svima mnogo uspjeha u novoj poslovnoj godini. Mislim da uz Bisnode BH, te uz vlastiti rad i poslovni uspjeh, podižemo vlastite kriterije i nekako još više motivisani ulazimo u narednu poslovnu godinu. Posebno mi je zadovoljstvo i čast preuzeti Certifikat binitetne izvrsnosti, jer on predstavlja priznanje cijelom timu na čijem se čelu nalazim. Uporan rad i kvalitet, koliko god da je na njemu danas teško istrajati, sigurno se u konačnici vide i prepoznaju.”

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.