Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Nove edukacije u 2019. godini: Učili smo o strahu i neuspjehu

U subotu 05. januara 2019. trenerica Centra za lično i profesionalno usavršavanje Dalila Selimović-Karalić održala je još jedan jednodnevni trening za uposlenike naše kompanije. Spomenuti trening je šesti iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

Ovim treningom, kao i svim prethodnim edukacijama naša kompanija ulaže u profesionalni i lični rast rast i razvoju radnih kolega.

Šestom susretu prisustvovali su svi radnici elektro sektora, te uposlenice Hobby Art Centra i administrativni odjel kompanije, a vodila ga je kako smo prethodno napomenuli, magistrica ekonomije,  doktorant i SHR trener Centra Dalila Selimović-Karalić.

Prvi sat su učesnici posvetili evaluaciji rada te ujedno proaktivnog rjesavanja aktuelnih pitanja, dilema i radnih izazova. Nakon evaluacije, svi su učestvovali u radionici na kojoj su iznosili strahove koji ih  'koče' u ličnom i profesionalnom napretku, a nakon toga su se posvetili učenjima o samom sebi kroz genogram, kojim se prikazuju tri generacije, te osobnosti tih generacija - gdje se zaključuje da mnogo onoga što smo danas zapravo vuče svoje veze do naših očeva, majki, nana, deda i porodice u kojoj se nalazimo.

Kroz interaktivne radionice, rađene su svojevrsne tehnike kako se suociti sa određenim situacijama kojih nas je strah, odnosno konkretno  - kako se suočiti sa strahom, kako ga umanjiti, prevazići i pobijediti.

 

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!