Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Kako povećati zadovoljstvo na radnom mjestu/ Održan trening na temu "Proaktivnog uma"

U subotu 27. aprila 2019. godine trenerica Centra za lično i profesionalno usavršavanje održala je jednodnevni trening za uposlenike naše kompanije.

Osmom susretu prisustvovali su uposlenici elektro odjela i administracije, a vodila ga je magistrica ekonomije, doktorant i SHR trener Centra Dalila Selimović Karalić.

Prvi sat je posvećen učesnicima u cilju evaluacije rada te ujedno proaktivnog rješavanja aktuelnih pitanja, dilema i radnih izazova. U fokusu je bila tema "Proaktivan um", koja se odnosi na segment vještine lidera. 

"Proaktivna osoba ne čeka da joj ono što želi ili treba padne s neba; ona će ciljano djelovati, poduzeti nešto da se to što želi doista i dogodi. I preuzet će odgovornost za svoje odluke, izbjegavajući zamke u razmišljanju da je netko drugi kriv ako nešto krene neželjenim tijekom." - Vlasta S. Cerkvenik


Kroz nekoliko radionica, te rješavanja dilema i tokom zajedničke diskusije uposlenici su spoznali vlastite vrijednosti koje ih vode na poslu, kao i bolje upoznali kolege sa kojima rade, a sve rješavajući zajedničke zadatke.

Spomenuti trening je iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.