Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

U hotelu Malak upriličen tradiocionalni iftar tima ČIP sistemi


U prelijepom ambijentu hotela Malak na Ilidži, 27. maja 2019. godine kompanija ČIP sistemi organizovala je tradicionalni zajednički iftar i druženje za uposlenike, a povodom obilježavanja zajedništva, dobrote i prijateljstva u mjesecu Ramazanu. 

Iftaru su prisustvovali svi uposlenici sa supružnicima kojih je iz godine u godinu sve veći broj, a na ovaj načim razvijaju prijateljske odnose. "Čini me sretnom što je ovo okupljanje uposlenih povodom mjeseca Ramazana postalo tradicija. Drago mi je što smo uspjeli okupiti sve uposlene iz svih naših sektora poslovanja. Ovo je prilika da se svi bolje upoznamo. Ovo je lijepa slika kada dijelimo iftarsku radost i nenadmašnu ljepotu porodičnog iftara, jer mi smo prije svega jedna velika porodica", istakla je generalna direktorica Adisa Tufo.

Poslije klanjanja jacije-namaza druženje je nastavljeno do kasno u noć. 

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.