Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

ČIP sistemi za mlade/ Završena srednjoškolska stručna praksa

Od ove, 2019. godine naša kompanija je podržala rad Srednje elektrotehničke škole u Sarajevu, te ponudila priliku mladim srednjoškolcima da svoju stručnu praksu uz kvalitetan tim i kadar imaju u ČIP sistemima. 

U utorak, 18. juna naši učenici Faris Tutun i Armin Omerspahić zvanično su završili ovogodišnju praksu, uz mali znak pažnje kolega i uprave, ali i uz riječi hvale - da su zaista tokom svoje prakse usavršili svoja znanja, te pokazali zavidan nivo rasta i napretka u instalaciji elektroinstalacija, te kako je istakao rukovodilac elektro odjela, Fadil Bećirović - naša vrata su im uvijek otvorena.

"Siguran sam da je najbolja i najvrijednija pomoć koju ste modli dobiti jeste ulaganje u vaše znanje. Vjerujem da bih i sam se zalagao da budem dijelom ovakve prakse da pripadam vašoj generaciji srednjoškolaca. Prihvatanje odgovornosti za dodjeljeni zadatak i timski rad su veoma bitni za uspješnu realizaciju bilo kojeg projekta, jako je bitan odgovoran pristup poslu, a sada ste imali priliku uvidjeti šta znači raditi i kakav treba imati pristup poslu", istakao je Bećirović.

"Zahvalan sam, a siguran sam da će se i kolega složiti na prilici da budemo dio ovog tima, što ste nas prihvatili kao vama jednake. Bilo nam je zadovoljstvo raditi sa stručnim kadrom - inžinjerima i elektroinstalaterima koji su nesebično dijelili svoje znanje. Cijenimo vrijedno iskustvo koje smo stekli i nadamo se da ćemo biti opet dio ovog tima", rekao nam je Armin Omerspahić.

Zahvaljujući projektu, saradnji srednje škole i jedne bh. kompanije, a koji je pokrenula Srednja elektrotehnička škola mladi talenti imaju priliku da idu u korak sa svojim vršnjacima širom svijeta i nadograđuju svoja znanja stečena u redovnom obrazovanju, što ima za razultat povećanje broja, kvaliteta i znanja budućih instalatera i inžinjera.

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.