Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Čip Sistemi na sajmu Energa u Sarajevskoj Zetri

 

Naša kompanija je učestvovala u ovogodišnjem sajmu i konferenciji ENERGA koja svake godine okuplja preko 200 eminentnih učesnika, u okviru koje se tretiraju brojna pitanja i odgovori iz energetskog sektora, s posebnim osvrtom na strateške energetske projekte i investicione potencijale u BiH. 

Na sajmu i b2b sastancima ispred naše kompanije učestvovali su Eldin Merdić, dipl.ing.el. i Lejla Tufo-Dedić, izvršna direktorica kompanije. Na b2b sastancima dogovorene su nove saradnje sa kompanijama iz naša zemlje ali i iz regiona i šire, te su se obnovila neka stara prijateljstva i saradnje. 


    

  

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.