Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Gorska služba spašavanja Ilidža uručila zlatnu plaketu Adisi Tufo

Predstavnici Gorske službe spašavanja Ilidža u prostorijama naše kompanije su danas, u srijedu 28. augusta 2019. godine uručili generalnoj direktorici Adisi Tufo Zlatnu plaketu. Kako je istakao g. Bilalović zlatna plaketa pripada osobama koje su svojim nesebičnim doprinosom i pruženoj pomoći pomogli i unaprijedili uslove za rad GSS-a.

"Stalno provodimo različite aktivnosti koje se tiču osnaživanja našeg udruženja, a svjesni činnjenice da su naši projekti od velikog značaja za širu zajednicu, pored institucija očekujemo podršku privrednika i građana i imamo sreću da postoje dobri ljudi koji nas podržavaju. Među podrškom se našla i kompanija ČIP sistemi, na čelu sa generalnom direktoricom Adisom Tufo. Današnja posjeta njenoj kompaniji je prilika da joj se zahvalimo na podršci", istakao je Salem Bilalović, predsjednik udruženja.

Bilo gdje, bilo kada - misija je Gorske službe spašavanja, kao i stvaranje uvjeta za razvoj kvalitete svih kategorija spašavanja u nepristupačnim područjima, te podizanje razine sigurnosti svih građana Bosne i Hercegovine, s tim u vezi u slijedeći i društvenu odgovornost vođenja kompanije u zajednici u kojoj se nalazi i ova Služba, generalna dirktorica ČIP sistema izdvaja njihovu hrabrost i želju da aktivno djeluju na području općine Ilidža - GSS Ilidža sa velikim entuzijazmom i predanošću obavlja sve svoje aktivnosti. Imala sam nekoliko puta priliku da pratim njihov rad i shvatam koliko je od velikog značaja za društvo njihov aktivizam. Toliko puta su već učestvovalu u spašavanju života naših sugrađana. Nikada ne možemo znati kada nam mogu zatrebati, a značajno je što su tu i što su spremni i obučeni da djeluju kad god i gdje god zatreba, izjavila je Tufo, napominjući da joj je ukazana čast biti dobitnikom njihove zlatne značke.

 

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.