Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Besplatna edukacija BUS instalacije za novu generaciju interfona u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu

Uspješna bosanskohercegovačka kompanija Čip Sistemi u saradnji sa italijanskim brendom ACI Farfisa, a čiji su distributeri od 1996. godine, te u suorganizaciji sa trgovinom elektro opreme iz Banja Luke Elektro Vukojević, te Dema&S d.o.o. iz Mostara organizuje prezentaciju „Evolucija interfonskih sistema“ kompanije ČIP sistemi.

Predstavnici kompanije ČIP sistemi i ACI Farfisa će prezentacije održati u Banjoj Luci 27. januara 2020. godine u prostorijama Hotela Fortina sa početkom u 16:00 sati, narednog dana su Mostaru, tačnije u sali Boston Intera Tehnološkog Parka, također u 16:00 sati, a u Sarajevu će elektro struka imati priliku slušati više o novim programima 29. januara, također od 16:00 sati u prostorijama kompanije ČIP sistemi na Ilidži.

Prisutni će imati priliku saznati kako kompletan asortiman interfonskih sistema može unaprijediti stil života u cilju osiguravanja audio i video komunikacije i sprječavanja nevlaštenog ulaza u objekte, dok je cilj same prezentacije pokazati prednost nad konkurencijom.

Cilj događaja u organizaciji dugogodišnjih partnera kompanija ČIP sistemi iz Bosne i Hercegovine i ACI Farfisa iz Italije predstavit će interfonske sisteme koji se postavljaju u objektima bilo koje namjene, od stambenih, poslovnih do industrijskih objekata, a koji se svakodnevno novom tehnologijom usavršavaju.

Osluškivanjem klijenata diljem svijeta ACI Farfisa unaprijedila je svoje sisteme pa će posjetitelji ovog jedinstvenog događaja imati priliku pogledati demo verzije najnovijih uređaja – vanjske jedinice Alba i unutrašnje jedinice Sette, a koji su nastali na 50. godišnjicu talijanske kompanije.

Također, seminar će pored prezentacije asortimana interfonskih sistema pružiti i nova znanja o interfonima koji omogućaju međusobnu komunikaciju između dvije i više interfonskih slušalica, komunikaciju kontrole većeg broja ulaza na objektu, kao i interfonske sisteme koji podržavaju ulazak u objekt s karticom ili šifrom.

U ponudi ACI Farfise, a čiji je distributer uspješna bosanskohercegovačka kompanija ČIP sistemi izdvajaju se kvalitetni uređaji s uslugom projektiranja, montaže i garancije interfona (audio i video sistema), a više o njima i tehničkoj podršci upravo će se čuti 27.,28.,29. januara u tri velika grada Bosne i Hercegovine.

 

                                                                                   

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.