Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

Kompanija Čip Sistemi promovisala nove interfonske sisteme u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu

Protekle sedmice uspješna bh. kompanija Čip Sistemi održala je promociju i prezentaciju novih interfonskih sistema ACI Farfica u Banja Luci, Mostaru i Sarajevu. Poznata po elektroinstalaterskim radovima na slaboj i jakoj struji ova kompanija je postala i jedan od lidera u instalaciji i distribuciji interfonskih sistema italijanskog brenda ACI Farfisa, a kojeg predstavljaju još od 1997. godine.

“ACI Farfisa interfoni su jedni od - najkvalitetnijih, cjenovno, dizajnom i fleksibilnošću najkonkurentnijih uređaja kada su u pitanju interfonski i videointerfonski sistemi kako u Evropi, tako i u Bosni i Hercegovini, te smatramo da će kako krajnji korisnici, tako i sami instalateri biti zadovoljni sa instalacijom novih sistema”; istako je prodajni predstavnik ACI Farfise za jugoistočnu Evropu, Luca Uruzio prezentujući nove sisteme.

Duo sistem nova je poslovna filozofija digitalnog sistema italijanskog brenda ACI Farfisa, čije karakteristike su praktična i brza instalacija interfona i videointerfona, koja instalaterima i krajnjim korisnicima umanjuje vrijeme za instalaciju, odnosno smanjuje dodatne troškove. Novu tehnologiju koja pojednostavljuje interfosnke sisteme karakteriše i instalacija sa dvije nepolarizirane žice koje su dovoljne za jednostavno postavljanje čak i složenih instalacija.

“Ponosni smo što više od 20 godina imamo odgovornog partnera. ACI Farfisa nas i naše kupce zaista prati kroz cijeli proces od instalacije do servisa i potražnje za velikim, kompleksnijim sistemima. Te smo zbog toga početak godine posvetili našim kupcima, s ciljem prezentacije svih funkcija, novog, pojednostavljenog sistema, koji nosi i poboljšanu kvalitetu, a koristeći elegantnu i inovativnu estetiku različitih modela vanjskih i unutrašnjih jedinica”, istakla je izvršna direktorica Lejla Tufo.

Kao prvi korak za bolju saradnju sa kupcima i instalaterima iz Čip Sistema izdvajaju treninge i obuke instalacije sistema, te podršku u projektovanju istih, dok im je najveći cilj dobiti lojalne partnere u većim gradovima kako bi došli do što većeg broja investitora i novih kupaca. S tim u vezi kompanija je uspostavila i zvaničnu saradnju sa trgovinom elektro opreme “Elektro Vukojević” iz Banja Luke koja svojim uslugama i asortimanom pokriva sve sisteme ACI Farfise.

“Naš cilj je da u narednom period prezentujemo, obučimo instalatere, a zatim i proširimo ACI Farfisa interfonske sisteme u ostale gradove širom Bosne i Hercegovine”, zaključuje Tufo

Čip Sistemi su porodična kompanija osnovana 1996. godine čija osnovna djelatnost su elektroinstalaterski radovi slabe i jake struje, dok su svoje poslovanje proširili na trgovinu, instalaciju i distribuciju interfonskih sistema ACI Farfisa, te instalaciju, mjerenje i varenje optičkih mreža. Vizija kompanije i tima Čip Sistema je da postane jedan od reginalnih lidera u elektroinstalaterskim uslugama, da unaprijede svoje poslovne performance, te da budu primjer društveno odgovornog poslovanja, te i generator novih inovativnih ideja, kao i poslovnih rješenja na bh. tržištu.

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.