Menu

O Nama

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo - osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično počeli sa radom. Dvadeset i jednu godinu uspješno posluju na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona.

Osnovani kao porodična kompanija i 100% u privatnom vlasništvu.

OSNOVNE DJELATNOSTI

Osnovna djelatnost su elektromontažerski i instalaterski radovi jake i slabe struje. Posjedujemo veoma reprezentativnu referenc listu investitora i poslovnih partnera u cijeloj Bosni i Hercegovini. Kod izvođenja radova se trudimo da koristimo najkvalitetniju opremu, također veoma se lako prilagođavamo svim zahtjevima investitora.

Već punih dvadeset godina (od 1997. godine) smo distributeri interfonske opreme, poznatog italijanskog brenda ACI Farfisa Intercoms, za tržište Bosne i Hercegovine. Naglašavamo da u svakom momentu imamo sve rezervne dijelove i obezbijeđen kompletan servis. Lista objekata na kojima je montirana naša interfonska oprema je veoma duga i reprezentativna.

Naš tim, u čijem su sastavu inžinjeri, tehničari i elektroinstalateri, veoma je osposobljena da zadovolji sve zahtijeve savremenog tržišta, koji se odnose na oblast elketroindustrije.

Sarađujemo sa nekoliko univerziteta i svi naši uposlenici se konstantno edukuju. Podržavajuci formalno obrazovanje, ali i neformalno, kroz treninge, seminare i radionice, se trudimo da pratimo sve nove trendove.

DODATNA DJELATNOST

Osim osnovnih djelatnosti, kompanija Čip Sistemi, počev od oktobra 2013. godine, uvela je i novu poslovnu djelatnost iz oblasti trgovine, maloprodaje i veleprodaje trenutno trendovskog hobby art repromaterijala - Hobby Art Centar. Snabdijevamo svoje trgovine, ali i specijalizovane trgovine širom Bosne i Hercegovine. Povremeno izvozimo u Hrvatsku, Crnu Goru i Njemačku. Pored ovoga, u okviru hobby programa pokrenuli smo i proizvodnu djelatnost. Više o ovom sektoru pogledajte na www.hobby.ba .

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Čip Sistemi ponosno nose dodijeljeni epitet društveno odgovorne kompanije. Kroz saradnju sa univerzitetima i studentskim udruženjima, omogućavamo studentima elektrotehnike i ekonomije stručnu praksu u našoj kompaniji. Kroz rad "na terenu" studenti se prvi put susreću sa stvarnim radom u jednom privrednom društvu.

Također smo ostvarili saradnju i sa CEI Nahla, odnosno sa Nahlinom "poslovnom zajednicom" koja djeluje u okviru ovog edukacijskoinformacijskog centra.

Imamo veoma prisnu saradnju sa NVO sektorom, prije svega organizacijama Sumero i ProReha, koji se bave edukacijom, odnosno osposobljavanjem, inkluzijom i prekvalifikacijom osoba sa invaliditetom.

CERTIFIKATI I PRIZNANJA

Politika kvaliteta koju sprovodimo je certificirana standardom ISO9001:2015.

Cetifikat za društvenu odgovornosti ISO26000:2010.

Certifikat bonitetne pouzdanosti za 2016/2017.

Priznanje direktorici Adisi Tufo "Uspješna žena BiH" iz oblasti poduzetništva.

ČLANSTVO U POSLOVNIM UDRUZENJIMA

Regionalna Asocijacija Poduzetnica POSLOVNA ŽENA (BiH)

Udruženje poslodavaca FBiH (BiH)

Udruženje privrednika POZITIV (BiH)

Virtual Women's Entrepreneurship Centre Croatia (HR)

 

 

 

O Nama

21 godinu na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas je punih dvadeset i jedna godina uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura bb 
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
Mob: +387 61 134 294
Mob: +387 61 898 883
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!