Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Reference

Stambeno – poslovni objekat “Zetra”

Stambeno - poslovni objekat "Zetra" u izgradnji Domoinvesta nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji u glavnom gradu BiH. Sastoji se od suterena, prizemlja i dva sprata. U sklopu ovog objekta nalazit će se poslovni prostor - prodajni salon sa pratećim sadržajima, kao i dvije dvoetažne stambene jedinice.
 
Objekat je spratnosti S+Pr+2, sa ravnim krovom u vidu krovne terase. Maksimalnih gabarita 18,00 x 10,00m, s tim da je poslednja etaža uvučena sa dvije strane: južna i zapadna te je gabarit ovog sprata 8,10 x 16,10m. Objekat je napravljen od čvrstih i savremenih građevinskih materijala, uklopljen u okolni ambijent. Suteren je predviđen kao garažni prostor sa ostavama za potrebe stambenog i poslovnog dijela objekta. Prizemlje je predviđeno kao poslovni prostor – prodajni salon sa pratećim sadržajima. Prvi i drugi sprat su stambeni sa tri stambene jedinice.

Na ovom objektu ČIP sistemi su izvodili radove na instalacijama jake i slabe struje prema modernim zahtjevima, pružajući sav komfor krajnjim korisnicima. 

 

Kompletna referenc lista na zahtjev
info@cipsistemi.ba

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.