Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Reference

Tarčin Forest Resort

MGallery by Sofitel, luksuzni brend vodeće svjetske hotelske grupcije AccorHotels i njenog strateškog partnera za region Orbis Hotel Group, nalazi se jedinstvenoj prirodnoj oazi Tarčin Forest Resort&Spa.

Tarčin Forest Resort & Spa - MGallery by Sofitel je unikatan jer spaja luksuz vrhunske hotelske usluge i zdrav, sadržajan boravak u prirodi. Smješten u netaknutoj prirodi šumske oaze iznad Tarčina nadomak Sarajeva, okružen sa četiri planine do kojih se iz resorta može stići za 20 minuta, resort je idealna odmorišna destinacije za sve one koji u vrlo kratkom roku i tokom cijele godine žele pobjeći od stresne svakidašnjice u gradu i posvetiti se emotivnoj i fizičkoj regeneraciji – od porodica sa djecom do poslovne klijentele. Nude unikatnu uslugu, a tokom realizacije projekta su se vodili i principima održivosti i doprinosa lokalnoj ekonomiji i zajednici – resort je građen u skladu sa najsavremenijim standardima očuvanja okoliša i to sa lokalnim izvođačima, među kojima su i ČIP sistemi. 

Čip Sistemi su na ovom objektu izvodili radove na instalacijama vatrodojave, videonadzora, kontrole prolaza i ozvučenja.

 

Kompletna referenc lista na zahtjev
info@cipsistemi.ba

O Nama

23 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo je kompanija koja na bosanskohercegovačkom tržištu posluje od jula 1996. i ove godine slave 23 godine uspješnog poslovanja. Sa cca. tridesetak uposlenih, spadaju u kategoriju malih preduzeća (MSP).

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

 

Newsletter

Prijavite se na newsletter!

Vizija i misija kompanije

VIZIJA
Biti među TOP 10 kompanija u BiH, u okviru registrovanih i pretežnih djelatnosti. 

MISIJA
Ostati vjeran principima fer poslovanja, potpuno u skadu sa Zakonom i korektnim i visokomoralnim odnosima prema svim uposlenim. I dalje svojim kupcima i investitorima nuditi vrhunski proizvod i uslugu u skladu sa evropskim trendovima i potrebama bh. tržišta.