Menu

  • Nadređena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Novosti

23. oktobra prezentacija inovacija kompanije ČIP sistemi

U sarajevskom hotelu Hills u utorak,  23. oktobra 2018. godine, sa početkom u 10:00 sati održat će se prezentacija „Evolucija interfonskih sistema“ kompanije ČIP sistemi.

Prisutni će imati priliku saznati kako kompletan asortiman interfonskih sistema može unaprijediti stil života u cilju obezbjeđivanja audio i video komunikacije i sprječavanja nevlaštenog ulaza u objekte, dok je cilj same prezentacije pokazati prednost nad konkurencijom.

Cilj događaja u organizaciji dugogodišnjih partnera kompanija ČIP sistemi iz Bosne i Hercegovine i ACI Farfisa iz Italije predstavit će interfonske sisteme koji se postavljaju u objektima bilo koje namjene, od stambenih, poslovnih do industrijskih objekata, a koji se svakodnevno novom tehnologijom usavršavaju.

Osluškivanjem klijenata diljem svijeta ACI Farfisa unaprijedila je svoje sisteme pa će posjetitelji ovog jedinstvenog događaja imati priliku pogledati demo verzije najnovijih uređaja – vanjske jedinice Alba i unutrašnje jedinice Sette, a koji su nastali na 50. godišnjicu italijanske kompanije. Također, seminar će pored prezentacije asortimana interfonskih sistema pružiti i nova znanja o interfonima koji omogućaju međusobnu komunikaciju između dvije i više interfonskih slušalica, komunikaciju kontrole većeg broja ulaza na objektu, kao i interfonske sisteme koji podržavaju ulazak u objekat sa karticom ili šifrom.

U ponudi ACI Farfise, a čiji je distributer uspješna bosanskohercegovačka kompanija ČIP sistemi izdvajaju se kvalitetni uređaji sa uslugom projektovanja, montaže i garancije interfona (audio i video sistema), a više o njima i tehničkoj podršci upravo će se čuti 23. oktobra u hotelu Hills.

O Nama

22 godine na tržištu Bosne i Hercegovine!

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo su osnovani početkom 1996. godine, a 01. jula 1996. zvanično su počeli sa radom. Iza nas su pune dvadeset i dvije godine uspješnog rada i veoma bogatog iskustva.

ČIP SISTEMI d.o.o. Sarajevo osnovani su kao porodična firma i 100% su u privatnom vlasništvu.

Kontakt

Edhema Eke Džubura 48D              
71210 Ilidža, BiH
Tel: +387 33 714 900
Fax: +387 33 714 900
E-mail: info@cipsistemi.ba

Newsletter

Prijavite se na newsletter!